TRADUCERI -  CRISTINA ELENA SAFTOIU

Este absolventa a Facultatii de Limbi straine sectia Franceza-Spaniola , din cadrul Universitatii Spiru-Haret -Bucuresti, promotia 2003. Profilul facultatii absolvite i-a oferit posibilitatea specializarii in domeniul limbilor straine franceza si spaniola, precum si dezvoltarea abilitatilor de comunicare scrisa si orala in limba franceza /spaniola.

Din pasiune pentru limba franceza si spaniola a obtinut
autorizatia de traducator si interpret nr. 10878/2003 emisa de Ministerul Justitiei si obiectivul principal a devenit efectuarea de traduceri autorizate care satisfac cerintele clientilor , punand suflet in tot ceea ce face. Pentru ca traducerile ce va sunt oferite urmareste intotdeauna un scop precis: sa va placa, sa fiti multumiti, si sa indeplineasca cerintele dorite: calitate, rapiditate, profesionalism.


Pentru serviciul de traduceri, obtinerea certificatului international DELE – nivel SUPERIOR (DIPLOMA DE ESPAÑOL COMO LENGUA EXTRANJERA), emis de Institutul CERVANTES din Bucuresti reprezinta marturia calitatii lucrarilor traduse.

Toate acestea, impreuna cu experienta de traducere in cele mai variate domenii, acumulata de-a lungul a celor 11 ani de exercitare a profesiei de Traducator Autorizat independent, ii permit abordarea traducerilor din orice domeniu de activitate, la standarde inalte.

In anul 2014 a devenit TRADUCATOR AUTORIZAT DE MINISTERUL AFACERILOR DE EXTERNE AL SPANIEI.

In anul 2013 a terminat FACULTATEA DE DREPT BIOTERRA in prezent putand exercita functia de consilier juridic .

In anul 2013 a devenit
Mediator Autorizat de Consiliul de Mediere conform Hotararii 3081/29.06.2013 , autorizatie numar 2840/2013

Avantajele de care veti beneficia apeland la serviciile oferite sunt urmatoarele:
· efectuarea de traduceri autorizate sau traduceri legalizate la termenul stabilit de comun acord, inclusiv in cazul in care traducerile au fost solicitate in regim de urgenta
· fidelizarea prin promptitudine si calitatea serviciilor
· garantarea confidentialitatii informatiilor si datelor transmise spre traducere
· asigurarea unor preturi competitive si adaptarea serviciilor la necesitatile specifice fiecarui client.